stalen deur, wand of trap

Configureer hier
uw stalen deur,
wand of trap

stalen trap

Foto's van stalen
deuren, wanden
en trappen

Exclusief by Steellife

Stalen deuren en stalen
​​​​​​​trappen op maat

Met stalen deuren en trappen van staal, hout en glas creëert u extra ruimte en licht in uw woning of kantoor. Stalen deuren, metalen ramen en glaswanden vallen op door hun ranke profielen en kozijnen, voor een chique of juist industriële uitstraling. Bij Steellife maken we stalen deuren op maat, zoals binnendeuren, stalen ramen en wanden. Ook kunt u bij ons terecht voor stalen trappen op maat, compleet met balustrades en trapleuningen van onze eigen werkplaats.


Stalen deur bij Steellife

Stalen deur

op maat bij Steellife


Een stalen deur met glas van SteelLife heeft ranke stalen profielen met veel glas. Uw stalen deur wordt op maat gemaakt, hoogwaardig afgewerkt, sterk en netjes geplaatst.

Stalen buitenpui bij Steellife

Stalen buitenpui

op maat bij Steellife


Een geïsoleerde stalen pui met grote glaswanden is de beste oplossing voor veel licht in uw woning, terwijl de kou buiten blijft. Bij Steellife is uw stalen buitenpui op maat gemaakt en bent u zeker van topkwaliteit.

Stalen trap bij Steellife

Stalen trap

op maat bij Steellife


Trappen, trapleuningen en balustrades met staal, hout en glas zijn naast functioneel ook nog eens bijzonder mooi en verfijnd. Steellife maakt stalen trappen voor u op maat.

Fotoboek.

Stalen deuren, ramen en trappen op maat.

stalen scharnierdeuren
Stalen scharnierdeuren
stalen taatsdeuren
Dubbele taatsdeur
Stalen taatsdeuren in woonkamer
Stalen taatsdeuren in woonkamer
Taatsdeur brons
Taatsdeur brons
Stalen trap met balustrade
Stalen trap met balustrade
Stalen taatsdeur in Elspeet
Stalen taatsdeur in Elspeet
Stalen taatsdeur met bronzen coating
Stalen taatsdeur met bronzen coating
Dubbele taatsdeur
Dubbele taatsdeur
Stalen trap met houten treden
Stalen trap met houten treden
Staal in uw interieur
Staal in uw interieur
Stalen taatsdeur met orginele roedeverdeling
Stalen taatsdeur met orginele roedeverdeling
Balustrade met glas in Amsterdam
Balustrade met glas in Amsterdam
Taatsdeur grijs getint glas
Taatsdeur grijs getint glas
Stalen trap met houten treden
Stalen trap met houten treden
Stalen taatsdeur met zijlicht
Stalen taatsdeur met zijlicht
enkele taatsdeur in Schiedam
Enkele taatsdeur in Schiedam
Stalen trap met deur
Stalen trap met deur
Stalen taatsdeuren in Schijf
Stalen taatsdeuren in Schijf

Nog meer voorbeelden van stalen deuren en trappen?

De prijs van een maatwerk stalen deur,
wand of trap met glas?

Snelle offerte

Geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje achter en wij bellen of mailen u terug.

Stel prijs samen

Laat ons alle details weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen deur op maat, maatwerk wand of stalen trap op maat.

Waarom een maatwerk trap of deur van Steellife?

Tien jaar garantie op stalen trappen en deuren.


We staan tenminste 10 jaar garant voor de ijzersterke kwaliteit van al onze stalen deuren, ramen, trappen, leuningen en balustrades op maat.

Degelijke service van begin tot ná betaling.


U wilt zekerheid dat het product, de aflevering en de omgang met de klant uitstekend is. Wij garanderen u die service. Oók na betaling.

Scherpe prijzen door productie in eigen beheer.


Van ontwerp tot montage: alles in eigen beheer. Eén vast aanspreekpunt, korte lijntjes. Dat resulteert in scherpe prijzen. Profiteer!

Duurzame kwaliteit door oerhollands vakmanschap.


Kwaliteitsstaal, hoogwaardig afgewerkt en gepoedercoat. Nederlands vakmanschap en precisie op maat van begin tot eind.

Steellife trap op maat

In elke gewenste vorm.
Van staal, met hout of glas.

Het is de eenvoud van het materiaal gecombineerd met onze expertise wat onze stalen deuren en trappen tijdloos en veelzijdig maakt. Landelijk, klassiek of in een industrieel gebouw, onze stalen ramen en deuren komen altijd tot hun recht. Verfraai uw woning met unieke stalen taatsdeuren op maat of stalen schuifdeuren op maat. De robuuste, maar tegelijk ranke profielen van de stalen deuren of stalen ramen, de speelse vlakverdelingen in combinatie met veel glas, geven uw interieur veel licht en een verrassende elegantie. Dus bent u op zoek naar een stevige, maar ook fraaie toevoeging aan uw interieur? Dan zijn stalen binnendeuren en stalen trappen van Steellife de oplossing.


Stalen deuren, wanden, trappen, balustrades en trapleuningen op maat


Als veelzijdig metaalbedrijf kunnen we zo’n beetje alles op maat maken maken wat u wilt, zo lang het maar van metaal is, eventueel in combinatie met glas of hout. Naast metalen draaideuren en taatsdeuren met glazen of houten panelen, produceren we ook glazen (schuif)wanden, stalen trappen, trapleuningen, kastgrepen, werkbladen, lampen en zelfs meubels van metaal.Metalen deuren op maat


Omdat we onze producten stuk voor stuk op ambachtelijke wijze fabriceren, kunnen wij elk gewenst ontwerp metalen deur op maat voor u uitwerken. Dit is ook de reden dat wij regelmatig samenwerken met architecten en interieurontwerpers. Zij leggen hun opdrachten graag bij ons neer omdat ze weten dat wij actief meedenken over de beste uitvoering én dat we ons uiterste best doen voor een perfect eindresultaat.Professionele, ambachtelijke werkplaats


Als u in zee gaat met Steellife, doet u zaken met een middelgrote ambachtelijke onderneming. U vindt in Nunspeet onze showroom, het kantoor en de productieruimte onder één dak, waar u dus niet alleen het eindproduct kunt bewonderen, maar ook het productieproces zelf. In onze werkplaats zorgt een twintigtal metaalbewerkers voor de complete productie en afwerking van de bestelde stalen deuren, profielen en raamkozijnen. Zij zagen de onderdelen op maat en ze lassen en slijpen de profielen, waarbij elke millimeter telt.Montage van stalen deuren en trappen op locatie


U begrijpt, we besteden veel zorg aan de productie van maatwerk stalen deuren, ramen, wanden en trappen. Dus is het logisch dat we ook graag zelf de montage verzorgen. Een vast team eigen monteurs komt onze producten heel zorgvuldig bij u op locatie installeren. In Nederland, en desgewenst ook vér daarbuiten.Stalen deur, glazen wand of stalen trap op maat?


U koopt bij Steellife ‘af fabriek’ voor hoogwaardig maatwerk tegen een interessante prijs. Benieuwd? Vraag een deurofferte of een trapofferte aan!


Oerhollands vakwerk

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats