.

.

...Alle artikelen


Productie stalen deuren

. Leestijd: 3 minuten

Lasser van Steellife bezig met de productie van een stalen deur

Bij Steellife worden onze stalen deuren in onze eigen werkplaats gemaakt. Dit betekent dat u bij Steellife een exclusieve stalen deur krijgt. Het is belangrijk dat uw bestaande kozijn verwijderd is wanneer wij komen inmeten. Op die manier kunnen onze monteurs de deur goed inmeten en monteren. Onze expert nemen alles uit handen, zodat u volledig ontzorgt bent.Monteur aan het boren in staal

Een stalen deur van Steellife

Voordat we een stalen deur ontwerpen, moeten we eerst naar de tekentafel. We komen bij u langs om de exacte maten voor de stalen deur op te meten. Hierdoor weten we zeker dat er geen fouten worden gemaakt bij het vervaardigen van de stalen deur. Ter plekke bepalen wij wat er nodig is voor het plaatsen van de stalen deur. Wilt u de stalen deur zelf plaatsen? Dan geven wij u een inmeetformulier mee. Vervolgens ontvangt u de definitieve offerte en gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met het fabriceren van uw stalen deur. Daarnaast hebben wij een montagehandleiding waar duidelijk in staat beschreven hoe u de deur kunt monteren.


Samen gaan we voor een 100% klanttevredenheid


Onze gespecialiseerde en nette monteurs zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en willen dat alles tot in de puntjes uitgewerkt wordt. Voor het succesvol plaatsen zijn er alvast een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Voor het inmeten:

  • Zijn de sparingmaten definitief;
  • Is eventueel het oude kozijn verwijderd en sparing volgens beschrijving afgewerkt;
  • Is de leefvloer (zoals tegel, hout, PVC) gelegd;
  • Wordt na inmeten niet meer gestuukt, geschuurd, enz.
Lasser van Steellife aan het werk achter in de werkplaats van Steellife

Het plaatsen van de stalen deur

Het plaatsen van de stalen deur doen we wanneer het u uitkomt. Ondanks dat u volledig ontzorgd bent en onze experts precies weten wat ze doen, is het wel fijn als u thuis bent. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn binnen de werkomgeving, dan kan hier snel op ingespeeld worden. Ook bij het plaatsen van de stalen deur zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Als wij komen monteren:

  • Bent u verantwoordelijk voor het afdekken van de vloer;
  • Staan binnen een straal van 5 meter van de montagelocatie en langs de looproute geen breekbare/kostbare spullen (bijv. vazen, schilderijen);
  • Spelen er geen kinderen in de ruimtes waar wij moeten werken (evt. in overleg met monteurs);
  • (Vóór montage van puien) Zorgt de opdrachtgever ervoor dat er geen plinten aan wanden en/of plafond op locatie van montage aanwezig zijn (tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen). Indien evt. aanwezige plinten alsnog verwijderd moeten worden, kan Steellife niet aansprakelijk gesteld worden voor evt. schade als gevolg van het verwijderen van de plinten;
  • Zijn wij ervan op de hoogte dat we evt. niet in vloeren, wanden of kolommen mogen boren;

Al onze punten die belangrijk zijn bij het inmeten en de montage leest u verder op onze aandachtspunten pagina.


Slijpen van stalen producten

Productie in de werkplaats

Met de grootste zorg maken we uw stalen deur, raam of trap op maat. Zwart gepoedercoat of in een andere kleur. Met glas, hout, leer of nog andere materialen. Vakmanschap van Steellife, tot in de kleinste details. Dit doen wij allemaal in onze werkplaats in Nunspeet, vlak achter onze showroom. Wilt u hier een kijkje nemen als uw stalen deur gemaakt wordt? Dan is dit in overleg vaak mogelijk.


Koop uw stalen deur bij Steellife

Steellife is dé autoriteit op het gebied van stalen deuren. Kom gezellig langs in onze showroom in Nunspeet, of ontwerp uw stalen deur met onze configurator. Hiermee ziet u direct hoe uw stalen deur eruit komt te zien. Ook bepaalt u hiermee eenvoudig het aantal panelen, het gebruikte materiaal en bijvoorbeeld het type handvat.


Offerte bespreking bij Steellife

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?