.

.

...Alle artikelen


Stalen pui buiten

. Leestijd: 3 minuten

Stalen buiten pui van Steellife

Stalen puien voor buiten worden steeds populairder. Dat zien we ook terug bij Steellife. De vraag naar stalen buitenpuien stijgt en steeds meer mensen vragen zich af wat er mogelijk is. Hoewel de stalen puien eerst uniek waren, zijn de stalen puien vandaag de dag een eyecatcher die nagenoeg bij ieder interieur passen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van stalen buitenpuien en de prijs van de stalen puien met glas.Detail handgreep van een stalen buiten pui

Wat zijn stalen buitenpuien?


Stalen buitenpuien zijn heel anders dan de puien van bijvoorbeeld aluminium of kunststof. De stalen buitenpuien zijn bedoeld voor mensen die veel licht in hun woning willen toelaten, maar wel goed willen isoleren. De stalen buitenpuien met glas zorgen voor een extra luxe uitstraling, in tegenstelling tot de kunststof of houten deuren.


Stalen buitenpuien zien we tegenwoordig terug in veel verschillende soorten huizen en appartementen. De vraag is groot, omdat een stalen pui naar buiten nagenoeg bij ieder huis past. Verder zijn stalen buitenpuien te leveren in iedere RAL-kleur. Hierdoor zijn er een hoop opties wat betreft de stalen buitenpuien, en is er voor ieder wat wils.

Stalen pui buiten prijs


De kosten van stalen buitenpuien kunnen erg variëren. Daarom is het lastig te zeggen hoeveel een stalen pui naar buiten kost. De prijs heeft onder andere te maken met het type glas, de oppervlakte van de puien en eventuele extra's. Zo zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen.


Tot slot ligt de prijs van een stalen wand met glas aan de leverancier die u kiest. Wij staan bekend om onze goed prijs-kwaliteitverhouding. Steellife wil altijd kwaliteit leveren en probeert te streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van haar producten. Bij ons is alles maatwerk. Dit betekent dat wij alles zelf produceren en dat wij de buitenpuien vakkundig bij onze klanten komen plaatsen.

Stalen buiten pui

Stalen buitenpui laten plaatsen?


Er zijn ontzettend veel voordelen bij het laten plaatsen van stalen buitenpuien. Zo hebben ze geen onderhoud nodig en gaan de puien ontzettend lang mee. Dit betekent dat u na aanschaf niet meer hoeft om te kijken naar uw stalen buitenpui. Verder isoleren de buitenpuien van Steellife meer dan uitstekend. U bespaart bij het laten plaatsen van de pui dus ook geld op uw energierekening.


Wilt u een stalen buitenpui laten plaatsen, of wilt u meer informatie over stalen wanden met glas? Bekijk dan ook eens onze showroom in Nunspeet, of neem direct contact op via de contactpagina. Wij staan u graag te woord en kijken graag wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?