.

.

...Alle artikelen


Bronzen stalen deur

. Leestijd: 3 minuten

Bronzen deuren met vak in het midden.

Alle stalen deuren van Steellife worden volledig op maat gemaakt. Rondom de stalen deuren zijn er verschillende opties, denk aan de vakverdeling, kleuren glas, handgrepen en profielcoating.


Wat betreft de profielcoating, Steellife gebruikt altijd een hoogwaardige coating. De coating wordt op het profiel gebakken en heeft een fijnstructuur. Dit is een fijne korrel op het profiel waardoor het mat oogt. Een bijkomend voordeel is dat door de matte coating de vieze vingers niet direct zichtbaar zijn. Steellife kan haar producten coaten in alle RAL-kleuren en enkele metallic kleuren.

Detail handgreep stalen deur

Wat is een bronzen stalen deur?


De stalen deuren en wanden van Steellife worden meestal gecoat in de zwarte RAL-kleur 9005, RAL9004 of antraciet RAL7021 of RAL7016. De coating heeft een fijnstructuur wat ervoor zorgt dat het wat mat oogt. Wilt u wat anders dan de rest en de deur in een andere kleur laten coaten? Dat is mogelijk bij Steellife. Zij kunnen de deuren en wanden laten coaten in alle RAL-kleuren en enkele metallic kleuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bronzen of gouden deuren. De bronzen deuren hebben een chique uitstraling en zijn echt een eyecatcher in uw woning. Dit is bijvoorbeeld ook goed te matchen met uw interieur. De bronzen stalen deuren worden steeds meer gekozen!

Waarom bronzen stalen deuren?


De zwarte stalen deuren zijn tijdloos en is de meest verkochte variant bij Steellife. De zwarte RAL-kleur is toe te passen in ieder interieur, zowel landelijk als modern. Tegenwoordig is het coaten van uw stalen deur steeds meer een trend geworden. Bij Steellife kunt u uw deur laten coaten in alle RAL-kleuren en enkele metallic kleuren. Hierdoor kunt u de deuren perfect laten matchen met uw interieur en er meer uw eigen draai aan geven. Lichte RAL-kleuren worden ook steeds meer gekozen, denk aan de kleur RAL-7021. De bronzen metallic kleur is ook een geliefde kleur onder de klanten van Steellife. De bronzen kleur heeft een warme uitstraling en is echt wat anders dan zwart wat we natuurlijk over het algemeen wat meer zien. Een echte speciale deur voor u dus.

Bronzen stalen deur met bovenlicht

Bronzen stalen deuren assortiment


Als u het heeft over een bronzen kleur, kunnen we meerdere kleuren hieronder rekenen. Meestal wordt er gekozen voor RAL1035 of een eigen bronzen coating. Dit is puur een keuze vanuit u, het is net wat u mooier vindt. Kwalitatief maakt het verder geen verschil. Wat we ook veel zien is dat, vanuit de wens voor een bronzen deuren, onze klanten voor RAL1036 (goud) of een echte gouden deur gaan. Dit komt omdat het dan meer om het accent gaat dan om de kleur brons zelf. Het zijn wat dat betreft allemaal metallic kleuren die een warme en chique uitstraling geven aan uw woning of kantoor.

Lasser van Steellife aan het werk met stalen deuren

Maatwerk van Steellife


Steellife maakt stalen deuren, wanden, trappen, trapleuningen en balustrades op maat. Ze hebben dus geen deuren op voorraad liggen. Hierdoor kunt u voor iedere situatie bij Steellife terecht. Klik bijvoorbeeld eens door naar deze bronzen taatsdeur. Vanuit de foto’s, plattegronden, afmetingen en natuurlijk het gesprek wordt er een offerte opgesteld. Wij proberen altijd een offerte te maken die voldoet aan de wensen van de klant. Wel bekijken onze specialisten natuurlijk wat de mogelijkheden zijn in de bestaande situatie. Vaak is het nodig dat het een en ander nog afgewerkt dient te worden. U kunt het gehele proces uit handen geven, wij komen bij u op locatie inmeten. Vervolgens wordt de offerte uitgewerkt en plannen we een montagedatum. Vanaf dan kunt u fijn genieten van de prachtige deuren of trappen.

Hoe kiest u de juiste stalen
bronzen deuren?


Voordat je stalen bronzen deuren kiest, moet je ervoor zorgen dat je weet welke keuzes er zijn. Wat betreft de stalen deur kunt u het design helemaal zelf bepalen. Uw deur is altijd volledig op maat gemaakt. Ook wat betreft uw keuze met betrekking tot de kleur is er eindeloos veel keus. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kleur brons, maar het is ook mogelijk om een andere RAL-kleur te kiezen. Alle stalen deuren van Steellife worden gepoedercoat in de gewenste RAL-kleur.

Bronzen stalen
deuren kopen


Steellife is dé expert op het gebied van stalen deuren. Onze experts vertellen jou graag meer over onze bronzen stalen deuren. Ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker eens langs in de Steellife showroom in Nunspeet, of vraag direct een offerte aan.

Kom langs in de Steellife showroom!


Wilt u de stalen deuren, wanden of trappen in het echt komen bekijken? Dat is mogelijk! Steellife heeft een prachtige showroom waar alle producten opgesteld staan. De showroom bevindt zich aan de Ronding 11 in Nunspeet. Graag horen wij het even wanneer u langs wilt komen. Op die manier kunnen wij de afspraak vast zetten in onze agenda en ervoor zorgen dat er een adviseur voor u beschikbaar is. Samen met een van onze adviseurs nemen we de situatie even door en stellen we een offerte op voor een goed prijsindicatie. Wij zien u graag, tot snel!

Stalen taatsdeur met ronde cirkel in het midden

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?