.

.

...Alle artikelen


Stalen deuren
met donker glas

. Leestijd: 3 minuten

stalen deur met donker glas

Wilt u een stalen deur die u extra privacy biedt? Kies dan voor stalen deuren met donker/getint glas. Deze glassoorten bieden u privacy wat u wenst. Naast dat het getinte glas een zeer chique uitstraling heeft is het ook een waardevolle toevoeging aan uw woning. Bij Steellife zijn er rondom het glas verschillende mogelijkheden. Zo hebben zij naast getint glas ook glassoorten zoals matglas waarbij het licht verstrooid wordt.grijs glas in een stalen deur

Stalen deuren met getint glas

Stalen deuren met glas bieden normaal een heel open karakter. Dit komt doordat de panelen een strak profielwerk hebben waar veel glas in verwerkt zit. Hierdoor heeft u een geheel open en ruimtelijke uitstraling. Toch is dit niet voor iedere ruimte geschikt. In sommige gevallen bent u op zoek naar meer privacy en wilt u liever stalen deuren met donker glas. Deze deuren worden niet alleen in huiselijke toepassingen geplaatst, maar bijvoorbeeld ook in kantoorpanden. Ook ziet u regelmatig dat een deur met donker glas tussen de hal en de woonkamer van een huis geplaatst wordt.


Waarom kiezen voor getint glas?


Getint glas wordt steeds vaker in deuren en wanden geplaatst. Dit is met name het stukje privacy maar ook vanwege de uitstraling die het heeft. Donker glas zorgt ervoor dat ruimtes wat meer geschieden worden. Zoals gezegd bijvoorbeeld tussen hal en woonkamer. Het zijn twee aparte ruimtes, zo mag het ook beleefd worden. Daarbij is het ook erg chique. In combinatie met de strakke profielen zorgt het voor een prachtig geheel.

brons glas in een bronzen deur

Bijpraten, zonder gestoord te worden

U heeft eerder in dit artikel kunnen lezen dat getint glas een bijdrage levert aan privacy en afscheiding. Door twee ruimtes te creëren is het mogelijk om ongestoord in verschillende ruimtes te zitten. Vooral met kinderen kan dit als prettig ervaren, bijvoorbeeld wanneer er visite over de vloer komt. Wist u al dat u bij Steellife uw gehele eigen deur kunt customizen? Probeer hiervoor onze ontwerp tool. Kies hierbij bijvoorbeeld uit grijs, mat of groen glas. Voor vragen over getint glas kunt u ook direct contact met ons opnemen.


Steellife stalen deuren en trappen

Stalen deuren met donker/getint glas kopen

Steellife is de expert op het gebied van stalen deuren met donker/getint glas. Onze adviseurs vertellen u graag meer over onze donkere stalen deuren met glas. Bent u geïnteresseerd? Kom dan zeker eens langs in de Steellife showroom in Nunspeet, of vraag direct een offerte aan. We zien u graag!


Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?