.

.

...Alle artikelen


Stalen scheidingswand

. Leestijd: 2 minuten

Stalen scheidingswand tussen de ruime keuken en kamer

Een stalen scheidingswand voor in de woonkamer kopen? Dan bent u bij Steellife aan het juiste adres. Steellife verkoopt stalen deuren, waaronder de stalen taatsdeuren, schuifdeuren en buitendeuren. Maar ook de stalen wanden en ramen. Deze komen goed van pas in ruimtes waar men licht door wilt laten schemeren en waarbij openslaande deuren te veel ruimte in beslag nemen.Taatsdeur met zijpanelen tussen de kamer en de keuken

Wat is een stalen scheidingswand


Een stalen scheidingswand wordt door veel mensen gezien als een echte eyecatcher. U deelt ruimtes gemakkelijk op. Bovendien zien de stalen wanden er fraai uit. Een stalen scheidingswand met glas kunt u bijvoorbeeld plaatsen tussen de woonkamer en de keuken, om geluidsoverlast te beperken. Verder heeft een stalen scheidingswand een hoog brandwerend vermogen. Dit maakt een stalen scheidingswand uitermate geschikt om te plaatsen in de woonkamer, of in andere ruimtes in huis.

Waarom een stalen scheidingswand in de woonkamer?

Er kunnen verschillende redenen zijn om een stalen scheidingswand te plaatsen in de woonkamer. Als eerst kiest u met een stalen scheidingswand voor een duurzame investering. Kiest u voor een stalen scheidingswand van Steellife? Dan kiest u voor wanden met ranke profielen en een zeer hoge kwaliteit glas. De stalen scheidingswanden gaan vaak wel tientallen jaren mee. Goed nieuws: de stalen scheidingswanden zijn tijdloos, neutraal en passen bij iedere woonstijl.

Bronzen taatsdeur met roedeverdeling

Alternatief: stalen taatsdeuren


Naast de stalen scheidingswanden zijn er ook stalen taatsdeuren. Deze lijken enigzins op de stalen scheidingswanden. Alleen draait de stalen taatsdeur open en dicht. Stalen taatsdeuren moet je zien als een soort draaiende wanden. Beide zijn geschikt voor een minimalistische look en vallen niet te veel op. Kiest u liever voor een stalen scheidingswand in de woonkamer, of gaat u toch liever voor de stalen taatsdeuren? Beide opties hebben zo zijn voor- en nadelen en beide zijn goed te combineren met onze stalen trappen.

Steellife lasser bezig met de stalen deuren

Stalen scheidingswand kopen voor in de woonkamer


Wilt u net als vele anderen een stalen scheidingswand kopen voor in de woonkamer? Kies dan voor de stalen scheidingswanden van Steellife. Onze experts maken de stalen scheidingswanden voor u op maat, zodat u altijd beschikt over een exclusieve eyecatcher. Welke kleur wordt uw stalen scheidingswand? U kunt kiezen uit alle RAL-kleuren. Dit maakt onze stalen scheidingswanden extra uniek. Meer weten? Ga snel naar onze configurator, of neem contact op!

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?