.

.

...Alle artikelen


Stalen schuifdeur
​​​​​​​voor binnen

. Leestijd: 2 minuten

Stalen schuifdeur voor binnen

Kiest u voor een stalen schuifdeur voor binnen? Dan heeft u veel mogelijkheden. Bij Steellife maken wij de stalen deuren op maat en heeft u zelf alles in eigen hand. Voor welke vlakverdeling kiest u? Liever een symmetrische verdeling met meerdere vlakken, of gaat u voor een bepaald patroon? Voor een stalen schuifdeur op maat bent u bij Steellife aan het juiste adres.Stalen schuifdeur die in de muur verdwijnt

Waarom binnen schuifdeuren laten plaatsen?


Stalen schuifdeuren worden regelmatig ingezet als afsluiting voor een veranda of tuinkamer. Daar zijn ze uitermate geschikt voor, maar de deuren kunnen ook mooi ruimtes opdelen. De stalen schuifdeuren zijn daarmee ook goed toe te passen voor binnen in huis. Hoewel je misschien denkt dat deze deuren alleen in grote huizen geplaatst worden, is dit zeker niet het geval. Schuifdeuren zijn weg te schuiven in de muren of over de zijpanelen, waardoor ze meer ruimte besparen dan andere typen deuren, zoals de normale stalen deuren met glas, of de stalen taatsdeuren.


Voordelen van stalen schuifdeuren voor binnen.


Bij Steellife wordt alles op maat gemaakt. Hierdoor is het aanbod groot en kunnen wij de wensen van onze klanten realiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen wat voor soort glas er in de deur mag komen of de deur laten coaten in een RAL-kleur. Onze stalen schuifdeuren voor binnen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren, doordat de deuren afgewerkt worden met poedercoating. In het proces van het ontwerpen en vervaardigen van de schuifdeur, spelen wij in op de behoefte van de klant. Wilt u liever grijs, groen, mat of geblindeerd glas? Het kan allemaal! Wij denken graag met u mee, zodat u een stalen schuifdeur heeft, die ook echt aansluit op uw interieur.

RAL-kleuren bij Steellife

Stalen schuifdeuren laten plaatsen? Neem contact op


Wilt u een stalen schuifdeur in huis laten plaatsen? Kom dan snel langs in de Steellife showroom in Nunspeet. Naast de showroom hebben wij hier onze werkplaats zitten waar wij de stalen schuifdeuren vervaardigen. Wij maken uw stalen schuifdeur speciaal op maat, zodat u een echte eyecatcher in uw woning heeft. Hiervoor komen wij eerst alles opmeten, waarna uw ontwerp bij ons op de tekentafel komt. Onze experts gaan dan aan de slag. Vervolgens plaatsen onze monteurs de schuifdeuren in uw woning. Meer weten? Neem contact met ons op.
​​​​​​​
Tip: In onze ontwerptool kunt u alvast kijken wat er mogelijk is bij het kiezen van uw stalen schuifdeur voor in uw woning.

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?