.

.

...Alle artikelen


Stalen tuindeuren

. Leestijd: 3 minuten

Stalen tuindeuren van Steellife die openslaan naar een prachtige tuin

Stalen tuindeuren met glas zijn erg mooi. Vandaar dat veel mensen hiernaar op zoek zijn. Ook zoeken veel mensen naar stalen scheidingswanden met glas. Wat is in uw situatie mooier? Dit heeft natuurlijk heel veel te maken met uw interieur en exterieur. Meer weten over stalen tuindeuren, de mogelijkheden van stalen tuindeuren en de prijs? Lees dan snel verder.Detail van een stalen tuindeur

Waarom stalen tuindeuren?


Stalen tuindeuren laten veel licht door. Dit zorgt ervoor dat uw woon- of tuinkamer optisch groter lijkt. Ook stralen stalen tuindeuren met glas klasse uit. Veel mensen zullen de stalen tuindeuren daarom mooi en praktisch vinden.


Stalen tuindeuren zijn nagenoeg geschikt voor iedere woning, kantoorpand of appartement. Er is namelijk enorm veel keuze als het gaat om stalen tuindeuren. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een standaard draaideur (geïsoleerd) of voor een stalen schuifdeur (ongeïsoleerd). Ook is het mogelijk om te kiezen voor een stalen taatsdeur.


Voor iedere situatie is er dus een geschikte deur. Vooral de stalen schuifdeuren zijn momenteel erg populair. Deze kan u bijvoorbeeld plaatsen bij een veranda of bij een overdekt terras. Ook horecabedrijven gebruiken steeds vaker deze multifunctionele 'tuindeuren'. Bij Steellife merken we dat de vragen van klanten erg divers zijn. Dat maakt ons werk juist zo leuk!

Stalen tuindeuren prijs


De prijs van een stalen tuindeur is enorm verschillend. Kiest u bijvoorbeeld voor een geïsoleerde tuindeur voor uw woning of voor ongeïsoleerde tuindeuren voor uw veranda? Ook andere factoren spelen mee zoals bijvoorbeeld het aantal deuren en vanzelfsprekend de oppervlakte. Wij kunnen gelukkig wel voor u heel eenvoudig een offerte opmaken aan de hand van uw wensen en aan de hand van de globale maatvoering.

Stalen tuindeuren van Steellife

Stalen tuindeur laten plaatsen


Er zijn ontzettend veel voordelen bij het laten plaatsen van stalen tuindeuren. Zo hebben stalen tuindeuren bijna geen onderhoud nodig en gaan ze ontzettend lang mee. Dit betekent dat u na aanschaf niet meer hoeft om te kijken naar uw stalen tuindeur. Het maakt hiervoor niet uit of het een standaard draaideur, stalen schuifdeur of stalen vouwwand is.


Zit u er ondertussen ook aan te denken om een stalen tuindeur van Steellife aan te schaffen? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Nunspeet. Ook kan u contact opnemen via de website. Wij staan u dan graag te woord en kijken graag wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Snelle offerte


Geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat een berichtje achter en wij bellen of mailen u terug.

Stel prijs samen


​​​​​​​Laat ons alle details weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen deur op maat, maatwerk wand of stalen trap op maat.

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?