.

.

...Alle artikelen


Stalen voordeuren van
​​​​​​​Steellife

. Leestijd: 2 minuten

Stalen scharnierdeur voor buiten

Bent u op zoek naar een voordeur die goed isoleert en daarnaast ook nog eens heel erg fraai is? Dan bieden de stalen voordeuren van Steellife mogelijk een oplossing. Deze deuren isoleren uitstekend en worden door veel mensen geprezen vanwege de uitstraling en het karakter. Lees snel meer over de stalen voordeuren van Steellife, de voordelen en de prijs.Detail handgreep stalen deur

Wat zijn stalen voordeuren?


Sommige mensen zijn nog niet bekend met stalen voordeuren, omdat er vroeger eigenlijk alleen kunstof -of houten deuren zagen. Toch zien we de stalen deuren met glas nu ook steeds vaker als voordeur, of als tuindeur. Een stalen voordeur isoleert goed en is daarom bij veel mensen in trek. Ten eerste omdat de energieprijzen de afgelopen jaren verder omhoog zijn gegaan en men de kosten hiermee enigzinds kan drukken, maar ook doordat de profielen van de stalen voordeuren smaller zijn. Vooral als er sprake is van weinig ruimte, kan een stalen voordeur ideaal zijn.

Voordelen stalen voordeuren


Met een stalen voordeur bespaart men zowel energiekosten als ruimte. Dit komt doordat de stalen voordeuren goed isoleren en minder ruimte in beslag nemen, dan de traditionele kunstof -of houten deuren. Verder kunnen de stalen voordeuren met glas op maat gemaakt worden, zodat ze voor ieder interieur en exterieur een waardevolle toevoeging kunnen zijn. U kunt kiezen voor verschillende soorten glas, bijvoorbeeld voor doorzichtig glas of voor melkglas. Ook kan er gekozen worden uit alle soorten RAL kleuren. Heeft u een bijzondere wens en wilt u bijvoorbeeld een oranje voordeur? Dan is dit dus ook mogelijk. Het mooie van stalen voordeuren is dat wij ze precies zo maken, zoals u dat wilt. Bij Steellife is alles maatwerk.

Stalen buitendeur in de kleur zwart

Stalen voordeuren prijs


Bij Steellife vinden wij het belangrijk om zo eerlijk en transparant mogelijk te zijn naar de klant. Het is voor ons echter wel lastig om te zeggen hoeveel een stalen voordeur kost. Het zal gemiddeld enkele duizenden euro's bedragen, maar er zijn flinke uitzondering. Het kan een stuk goedkoper of juist een stuk duurder uitvallen. Wel kunnen we vermelden dat een stalen voordeur met glas over het algemeen duurder is dan een houten deur, of een kunststof deur. Dit heeft puur te maken met het materiaal dat gebruikt wordt. Daarbij is een stalen voordeur wel direct een geode investering voor de lange termijn en weet u zeker dat uw stalen deur jarenlang meegaat!

Detail handgreep stalen deur

Stalen voordeuren laten plaatsen


Vindt u een stalen voordeur ook zo prachtig? Neem dan gauw eens een kijkje in onze showroom in Nunspeet. We staan u daar graag te woord met een kop koffie om samen de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u contact opnemen via de website. Ook dan staan we u zo spoedig mogelijk te woord met meer informatie.

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?