.

.

...Alle artikelen


Trappen voor winkels

. Leestijd: 3 minuten

Stalen trap met balustraden van Steellife

Voor het vinden van nieuwe perfecte stalen trappen die passen bij uw winkel, kunt u bij Steellife terecht. Wij maken de stalen trappen zelf op maat in onze werkplaats. Dit betekent dat wij u goed kunnen ondersteunen bij uw wensen. De experts van Steellife zetten zich graag in om een trap te maken, die voldoet aan uw wensen.
​​​​​​​100% klanttevredenheid; dat is waar wij voor gaan.

Productie van stalen trappen van Steellife

Waarom stalen trappen voor uw winkel?


Het gebruik van stalen trappen groeit. Dit komt niet alleen omdat stalen trappen mooi zijn, maar ook omdat stalen trappen makkelijk in gebruik zijn. De trap past bij verschillende soorten interieurstijlen die voor elke winkel zijn. Of u nou een modern, industrieel of Scandinavisch interieur heeft; een stalen trap van Steellife is altijd een goede keuze.

Detail van stalen traptreden van Steellife


De 4 voordelen van stalen trappen op een rijtje gezet

Overweegt u om een stalen trap te kopen voor uw winkel of bedrijfspand? Lees dan hieronder de 5 voordelen van het gebruik van een stalen trap:


Onderhoudsvriendelijk
De stalen trappen die wij aanbieden zijn gemakkelijk in gebruik. Over het algemeen is het niet nodig om deze trap te onderhouden. Dit komt door materiaal dat gebruikt wordt en de poedercoating die eromheen zit. Deze poedercoating verkleurt niet. De trappen zijn zelf glad maar wel slipvast, waardoor u niet uitglijdt. De stalen trappen met houten traptreden zijn het meest in trek. Ook deze vergen weinig onderhoud. Hout is namelijk een duurzaam en sterk materiaal. Wanneer u het hout goed behandelt, kan het jaren meegaan.


Veiligheid

Onze trappen zijn slipvast. Dit betekent dat de kans dat u uitglijdt een stuk kleiner is dan bij een trap die dit niet heeft. Deze slipvaste treden zijn vooral belangrijk voor plekken waar een trap vies of nat kan worden. Ook dit is iets waar we bij Steellife rekening mee houden.


Diverse kleuren

Goed nieuws: wij hebben stalen trappen die qua kleur helemaal passen bij uw wens. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn alle RAL-kleuren. De meest gewilde kleuren op dit moment zijn: zwart, antraciet, donkerblauw, wit of créme. Bij de kleur zwart is het mogelijk om een trap te verkrijgen in diverse kleurschakeringen. Daarnaast is de coating ook UV-besteding, wat betekent dat de kleur niet zal veranderen. De houten treden in combinatie met een stlaen basis zorgt voor een stijlvolle en karakteristieke uitstraling. Dit is over het algemeen de meest verkozen combinatie die wordt afgenomen bij Steellife.​​​​​​​


Onverslijtbaar

​​​​​​​Doordat er een poedercoating op de stalen traptreden is aangebracht zal het materiaal niet gaan roesten. De poedercoating zorgt voor een beschermlaag dat het directe contact tussen het staal en omgevingsfactoren, zoals water, verhindert. Het roesten van de stalen trap wordt vermeden door de poedercoating. Daarnaast zorgt deze coating voor het weerhouden van beschadigingen, zoals krassen of deuken.

Stalen trap en balustraden in de kleur groen van Steellife

Ideale op- en aantrede van een trap

​​​​Bij ons kunt u trappen op maat maken zodat uit​​​​​​​eindelijk de trap aan uw eigen wensen en behoeften voldoet. Dat betekent ook dat de op- en aantrede van een trap op maat gemaakt kan worden. Wilt u een diepe traptrede, dan moet de aantrede langer gemaak worden. Wilt u dat de ruimte tussen de traptreden klein is, dan moet de optrede verkleind worden. Vaak zien we dat optreden tussen de 175 tot 185 mm zijn en aantreden 220 mm, maar dit verschil is uiteraard per situatie verschillend.

Zelf uw trap samenstellen? Open dan de configurator om de trap naar uw wensen te creëren!

Stalen traptreden van Steellife

Wat kunnen wij als Steellife voor u betekenen

Bij het kiezen van een stalen trap, kan het lastig zijn om een keuze te maken. U wilt zekerheid hebben over de producten, levering en montage van hetgeen wat wij aanbieden. Wij begeleiden je door het proces, ook na de betaling! Wij garanderen dat de kwaliteit van onze trappen uitstekend is en bieden daarom 10 jaar garantie aan.

Bent u enthousiast en wilt u meer weten over een stalen trap voor in uw winkel? Vraag dan een offerte aan, of neem contact op met een van onze adviseurs.

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?