.

.

...Alle artikelen


Uit welk type glas kunt u
​​​​​​​kiezen voor een stalen deur?. Leestijd: 3 minuten

Stalen taatsdeur met brons glas

Het kiezen van de juiste deur voor uw huis of kantoor kan een uitdagende taak zijn, vooral als u op zoek bent naar de in uw ogen perfecte deur. Een van de populairste opties tegenwoordig zijn stalen deuren. Ze worden gekenmerkt door hun ranke profielen en kozijnen, en kunnen een chique of juist industriële uitstraling geven aan een ruimte. Ze worden op maat gemaakt, hoogwaardig afgewerkt en vakkundig geplaatst. Ze kunnen ook worden gecombineerd met een stalen pui met grote glaswanden voor extra licht in uw woning.Stalen taatsdeur met donker getint glas

Waarom kiezen voor een stalen deur met glas?


Stalen deuren zijn zeer duurzaam en kunnen 20-30 jaar meegaan met de juiste onderhoud, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de standaard houten deuren. De investering in een stalen deur kan op de lange termijn lonen.

Typen glas voor stalen deuren

Stalen deuren met glas kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten glas, wat een unieke waarde toevoegt aan de ingang van elke woning of ruimte. Glas is een simpel en strak materiaal dat een mooie uitstraling geeft aan uw deur. Glas laat natuurlijk licht binnentreden in uw huis. Het continue dialoog tussen interieur en het exterieur van uw huis wordt naar een nieuw niveau getild, afhankelijk van het soort glas dat u kiest voor uw deur. Hieronder leest u meer over verschillende typen glas.


Stalen deur bij Steellife in de showroom met geribbeld glas

Transparant glas

Als u het heeft over een bronzen kleur, kunnen we meerdere kleuren hieronder rekenen. Meestal wordt er gekozen voor RAL1035 of een eigen bronzen coating. Dit is puur een keuze vanuit u, het is net wat u mooier vindt. Kwalitatief maakt het verder geen verschil. Wat we ook veel zien is dat, vanuit de wens voor een bronzen deuren, onze klanten voor RAL1036 (goud) of een echte gouden deur gaan. Dit komt omdat het dan meer om het accent gaat dan om de kleur brons zelf. Het zijn wat dat betreft allemaal metallic kleuren die een warme en chique uitstraling geven aan uw woning of kantoor

Getextureerd glas

Getextureerd glas is een optie die u kunt kiezen voor uw stalen deur. Het is ontworpen met een patroon of textuur, waardoor het glas minder doorzichtig is en meer privacy biedt. Het patroon op het glas kan ook bijdragen aan de visuele aantrekkingskracht van de deur.

Frosted glas

Frosted glas, ook wel bekend als geëtst glas, is een andere populaire keuze voor stalen deuren. Het wordt gemaakt door het oppervlak van het glas te etsen met zuur of zandstralen, wat resulteert in een glas dat licht doorlaat maar tegelijkertijd privacy biedt door het beeld te vervagen. Frosted glas kan worden aangepast met verschillende ontwerpen of patronen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor stalen deuren.

Gekleurd glas
Gekleurd glas is een andere optie voor uw stalen deur. Het kan worden gemaakt door het toevoegen van metaaloxiden aan het glas tijdens de productie, wat resulteert in glas dat gekleurd is en tegelijkertijd licht doorlaat. Gekleurd glas kan een interessant visueel effect geven aan uw deur en kan worden aangepast aan het kleurenschema van uw huis of kantoor.

Met wat voor glas worden onze deuren standaard geleverd?

Standaard worden onze deuren geleverd met blank glas. Dit is vrijwel altijd gelaagd veiligheidsglas. Per type deur kan de dikte van het glas verschillend zijn. Wij werken dan met 6 mm en 10 mm dik glas.Kantoor van Steellife

Ontwerp uw eigen stalen deur met onze configurator


Bij Steellife kunt u uw stalen deur volledig naar eigen smaak samenstellen met onze handige configurator. Hier volgt een overzicht van de opties die u kunt kiezen:

Uitvoering

Steellife biedt verschillende uitvoeringen van stalen deuren, waaronder taatsdeuren, schuifdeuren en scharnierdeuren. Ook kunt u kiezen voor stalen wanden. U kunt aangeven waar de deur of wand moet worden geplaatst, de breedte en hoogte in centimeters, het aantal deuren en eventuele zijpanelen.

Vlakverdeling

U kunt het aantal liggers (horizontale elementen) en staanders (verticale elementen) voor uw deur of zijpanelen kiezen en de afmetingen van elk van deze elementen specificeren.

Afwerking

In dit gedeelte kunt u de kleur van het materiaal en het glas kiezen. We bieden veel kleuropties, waaronder zwart, brons en elke RAL-kleur die u wilt. U kunt ook het type handgreep kiezen dat u op uw deur wilt.

Uw gegevens
Ten slotte, om uw offerte af te ronden, hebben we enkele standaardgegevens van u nodig, zoals uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en woonplaats. U kunt ook eventuele opmerkingen toevoegen en relevante bijlagen uploaden. Op die manier kunnen we een nog beter beeld schetsen en een betere prijsindicatie geven. Als u uw wensen liever per e-mail doorgeeft, kunt u ook contact met ons opnemen via verkoop@steellife.nl. Wij stellen dan binnen 24 uur een offerte voor u op.

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?