.

.

...Alle artikelen


Waarom een stalen deur?

. Leestijd: ​​​​​​​2 minuten

Stalen taatsdeur met ronde cirkel in het midden

Bij het kiezen van nieuwe deuren voor in huis, heeft u keuze uit veel verschillende soorten materialen, zoals hout, MDF en staal. Dat laatste is waar wij ons bij Steellife op richten. Steellife is de expert op het gebied van stalen deuren. Onze vakmensen maken deze speciaal op maat, zodat u beschikt over een exclusieve stalen deur.

Werknemer van Steellife is een staal frame aan het slijpen

Wat is een stalen deur?


Een stalen deur is een sterke, ranke en duurzame deur, die vaak wel tientallen jaren meegaat. Verder is een stalen deur tijdloos, waardoor deze over 20 jaar nog steeds even goed bij uw inrichting past als nu. Een stalen deur met glas zorgt verder voor een lichte, ruimtelijke uitstraling. Onze stalen deuren creëren een optimale lichtinval, waardoor uw huis er optisch groter uitziet.

Waarom stalen deuren?


Een stalen deur sluit goed aan op ieder interieurtype. Dit maakt de stalen deur veelzijdig en elegant. Door de verbeterde lichtinval creëert u ook een ruimer geheel, waarbij er meer overlap is tussen de verschillende ruimtes. Hiermee maakt u van uw woning ook meer een geheel. Vooral wanneer u uw interieurstijl doortrekt naar uw hele huis, kunnen ruimtes mooi aansluiten op elkaar. Door de hoeveelheid glas, zorgt u er ook voor dat ruimtes minder “hokkerig” lijken.

Stalen taatsdeur met buisgreep

Duurzaam

Staal is, in tegenstelling tot hout, bestand tegen rotting en barsten. Dit zorgt ervoor dat stalen deuren tientallen jaren meegaan. Ook heeft het een thermisch uitzettingscoëfficiënt, die het dichtst ligt bij dat van metselwerk. Doordat staal bijna niet uitzet, behoudt het zijn vorm. Stalen deuren zijn hiermee zeer sterk en stabiel. Het enige wat u hoeft te doen, is de deuren soms afnemen met een vochtige doek.


Steellife werknemer voor het pand van Steellife

Stalen deuren van Steellife


Als u een stalen deur koopt van Steellife, krijgt u er eentje die speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Wij bieden diverse soorten stalen deuren aan, zoals de normale stalen deuren met glas, stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren en stalen wanden en ramen. Wilt u uw huis helemaal in lijn hebben? Ontdek dan ook onze stalen trappen en trapleuningen. Meer weten? Kom gerust langs in onze showroom in Nunspeet, of neem direct contact met ons op.

Copyright © Steellife

Meer weten over de voordelen van een
stalen deur van Steellife?


Neem contact op of stel hieronder uw vraag, we vertellen u graag meer!

Ook interessant!

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?