Sfeervol en uiterst sterk

Stalen buitendeuren met glas


De stalen buitendeuren met glas van SteelLife zijn rank en slank, omdat staal een grote structurele kracht heeft. Zeker in vergelijking met kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of houten kozijnen, die breder en dikker moeten zijn voor dezelfde constructieve stevigheid en draagkracht. Een stalen buitenpui kiest u als u veel licht in uw woning wilt toelaten, maar de kou buiten wilt houden. Vraag hieronder uw offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Isolatie van stalen buitendeuren

Eeuwenlang waren stalen kozijnen buiten alleen geschikt voor onverwarmde ruimtes, zoals oranjerieën en veranda’s. Stalen kozijnen en stalen buitendeuren geleidden immers uitstekend waardoor de ruimte amper te isoleren was.

​​​​​​​ Ook condensatie en roestvorming waren een probleem. Dit is nu allemaal verleden tijd. Voor onze metalen deuren met glas gebruiken we tegenwoordig innovatieve stalen profielen met een zogenaamde ‘thermische onderbreking’ van kunststof. Een ingenieus systeem, waardoor de buiten- en binnenzijde geen contact meer hebben. Het ontbreken van een thermische brug zorgt - in combinatie met dubbel of triple glas - voor uitstekende isolerende kwaliteiten van een stalen buitendeur. Er is amper warmteverlies, dus zo bespaart uw stalen buitendeur kosten voor verwarming. De isolatie van uw stalen buitendeur is dus uitstekend. Vandaar dat deze oplossing ook steeds populairder is bij stalen tuindeuren.

buitendeur van staal

Stalen buitendeuren en kozijnen onderhoud


Het onderhoud van een stalen buitendeur is minimaal. Eén keer per jaar een sopje tegen het stof, dat is genoeg. Al moet u natuurlijk wel af en toe de ramen lappen om optimaal te profiteren van de lichtinval door uw prachtige stalen buitendeur. Het staal is sendzimir verzinkt en daarna in de gewenste kleur gepoedercoat. Hierdoor krijgt roest geen kans. Moderne stalen kozijnen, buitendeuren en ramen zijn daarom een duurzame keuze. Een stalen buitendeur kán makkelijk gerecycled worden, maar dat hoeft niet, want hij gaat een mensenleven mee.

Stalen buitendeuren op maat


Mensen komen regelmatig bij ons met een plaatje van houten of kunststof buitendeuren en vragen dan: “Kunnen jullie dit ook maken in staal?” Het antwoord is in 99% van de gevallen “Ja!”. Sterker nog, in staal wordt het bijna altijd mooier, ranker en duurzamer dan op de foto. We leveren perfect maatwerk volgens uw eigen ontwerp of dat van uw architect of designer. En alles kan:

  • stalen, glazen buitendeuren met driepuntssluiting conform het politiekeurmerk
  • volglas deuren met een minimaal randje staal als kozijn
  • een klassieke of juist Mondrianeske indeling van de glasvlakken
  • ramen met een draai/kiep-functie…

Desgewenst voeren we uw gehele woning uit met stalen wanden op maat, kozijnen en puien, tot en met het klapraampje van het toilet. Wij produceren al onze stalen kozijnen, ramen en openslaande deuren in onze eigen werkplaats, en verzorgen het complete proces, van het inmeten en ontwerpen tot en met de montage bij u thuis.

geïsoleerde buitenpui

Stalen buitendeuren en puien prijsDe prijs voor uw stalen buitendeuren rekenen wij graag voor u uit. Stuur ons gewoon een bericht via 'snelle offerte' en wij nemen contact met u op. Heeft u al een idee in uw hoofd en weet u de afmetingen van uw deuren? Ga dan naar de configurator voor een offerte op maat. Wilt u eerst met uw eigen ogen de kwaliteit en opties van onze stalen buitendeuren bekijken? Plan uw showroombezoek via de button hieronder. Vanuit ons bedrijf in Nunspeet bedienen we heel Nederland, en soms zelfs de rest van de wereld. Dus wáár u ook uw stalen buitendeur of pui wilt laten installeren, bij Steellife bent u zeker van topkwaliteit stalen deuren.

Snelle offerte

Geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje achter en wij bellen of mailen u terug.

Stel prijs samen

Laat ons alle details weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen deur, wand of trap.

​​​​​​​Meer over stalen buitendeuren

Stalen buitendeuren en puien voorbeelden

Stalen buitenkozijnen in jachthuis
Stalen buitenkozijnen in jachthuis
Stalen buitenkozijnen
Stalen buitenkozijnen
Stalen buitenpui
Stalen buitenpui

Buitenkozijnen


Bij buitenkozijnen denken we vaak aan traditionele houten kozijnen of de onderhoudsarme kunststof kozijnen. Maar wist u dat stalen buitenkozijnen steeds geliefder worden? Het voordeel van stalen buitenkozijnen, is namelijk dat ze een grote draagkracht hebben. Daardoor is het stalen buitenkozijn veel smaller dan een kozijn van een ander materiaal. Bovendien zijn ze ook geschikt voor ramen met een draai/kiep-functie.

Stalen buitendeuren
Stalen buitendeuren
Stalen buitenkozijnen in veranda
Stalen buitenkozijnen in veranda
STALEN BUITENKOZIJNEN IN BIDDINGHUIZEN
Stalen buitenkozijnen in Biddinghuizen
stalen vouwwanden
Stalen vouwwanden
Stalen getoogde buitenkozijnen in Vinkeveen
Stalen getoogde buitenkozijnen in Vinkeveen

Welke stijl wilt u?


Buitenkozijnen met staal en glas geven veel vrijheid qua stijl en opties. Denk bijvoorbeeld aan een industriële uitstraling met veel licht. Wilt u rechthoekige, driehoekige of ronde vormen? Alles is mogelijk! Van complete stalen puien tot en met een klapraampje voor het toilet. Het is bovendien prachtig te combineren met stalen deuren en trappen.Stalen pui in Borculo
Stalen pui in Borculo
Stalen geïsoleerde buitenpui in Rijsenhout
Stalen geïsoleerde buitenpui in Rijsenhout
Geïsoleerde buitenkozijnen
Geïsoleerde buitenkozijnen
Geïsoleerde stalen buitenpui in Uddel
Geïsoleerde stalen buitenpui in Uddel
Stalen geïsoleerde buitenpui
Stalen geïsoleerde buitenpui

Next page

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?