Stalen schuifdeur voor buiten

Stalen schuifdeuren voor buiten kunnen in veel situaties toegepast worden, denk bijvoorbeeld aan een serre, poolhouse, of voor een schuur of tuinkamer. De mogelijkheden zijn divers en wat voor buitenruimte u ook heeft: een stalen schuifdeur voor buiten maakt het echt af. Onze stalen schuifdeuren worden vervaardigd met RVS, zodat uw stalen schuifdeuren ontzettend lang mee gaan. Dit maakt het ook nog eens een duurzaam product.


Waarom stalen schuifdeuren voor buiten?

Heeft u een tuinhuis of een tuinkamer? Dan zit u het liefst ook in de winter er warm en sfeervol bij. Een schuifdeur gaat makkelijk open en dicht, maar houd wel de kou buiten. Verder bieden stalen deuren veiligheids-voordelen ten opzichte van andere deuren. Ook zijn onze stalen schuifdeuren voorzien van veiligheidsglas en eventueel van sloten. Dit zorgt ervoor dat uw ruimte goed beveiligd blijft. De stalen schuifdeuren kunt u natuurlijk ook gebruiken als tuindeuren, om veel licht in uw veranda binnen te laten. Hiermee haalt u buiten naar binnen, en andersom.


Voordelen van stalen schuifdeuren voor buiten

De stalen schuifdeuren voor buiten hoeven niet open en dicht te draaien. Dit betekent dat stalen schuifdeuren ook goed toe te passen zijn als stalen buitendeuren. Ze besparen ruimte, die u goed kunt benutten. Hierdoor heeft u geen last van een deur die telkens uw tuinkamer in draait. Verder zijn de deuren duurzaam en weerbestendig. Wat voor weer het ook is, de stalen schuifdeuren van Steellife gaan niet roesten en zijn zeer geschikt. Dit komt doordat de stalen schuifdeuren voorzien worden van een poedercoating. Dit beschermt de deuren, maar maakt het ook mogelijk om uit meerdere kleuren te kiezen.


Een stalen schuifdeur voor buiten? Neem contact op
Bent u op zoek naar een stalen schuifdeur, of een andere soort stalen deur voor buiten? Neem dan contact met ons op, of kom langs in de Steellife showroom in Nunspeet. Ook voor stalen binnendeuren, stalen wanden en stalen trappen bent u bij Steellife aan het juiste adres. Via onze stalen deuren ontwerptool kunt u alvast uw stalen deur ontwerpen. Zo weet u precies wat er mogelijk is. Specifieke wensen of behoeften? Kom dan vooral even langs. We zien u graag!


Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?