stalen trap
balustrades staal
stalen trap wit

Stevig en onverwoestbaar

Stalen trappen en trapleuningen


Een trap van staal, stalen trapleuningen en traphekken of balustrades zijn naast robuust en functioneel ook nog eens bijzonder mooi. Steellife maakt ze voor u op maat. We luisteren graag naar uw ideeën. Of kijk voor inspiratie eens bij onze projecten. Alles is mogelijk.

Stalen strappen: een stapje mooier

Stevig, mooi en onverwoestbaar. Een stalen trap van Steellife by Roukens mag er zijn. Het design van onze metalen trappen is afgestemd op uw wensen en past naadloos bij het interieur. Een trap van zwart gepoedercoat staal, afgewerkt met houten of glazen elementen geven precies díe luxe uitstraling die u wenst

Trap van blauwstaal

Ook voor luxe blauwstaal trappen kunt u bij ons terecht. Blauwstaal is een eigenzinnig materiaal en heeft een zogenaamde walshuid die een warme, blauw-zwartachtige gloed creëert. Het maakt uw stalen trap bijzonder exclusief.

stalen trap

Uw stalen trap in elke soort

Een stalen wenteltrap of spiltrap. Een strakke rechte trap, steektrap, een open trap of een opvallende stalen zweeftrap. Staal biedt u alle mogelijkheden. Het materiaal is sterk, goed te bewerken en door ons in elke gewenste vorm te fabriceren. Stoer, massief of juist rank en elegant, modern of in een landelijke stijl. Aan u de keuze. Er is altijd meer mogelijk dan u denkt. We geven u graag tips. De stalen trappen van Steellife zijn gegarandeerde blikvangers en blijvend van waarde.

Een veilige combinatie


Is een stalen trap wel veilig? De trappen van Steellife voldoen aan alle wettelijke vereisten. Een compleet stalen trap met stalen leuning komt weinig voor. Vaak maken we combinaties met hout. Bijvoorbeeld een stalen trapboom met houten treden. Maar graag ontwerpen we voor u een bijzondere trap op maat. Daag ons en onze creativiteit uit!


Onderhoudsarm en slijtvast


Een stalen trap heeft hoegenaamd geen onderhoud nodig. Onze trappen zijn van hoge kwaliteit: slijtvast, kleurvast en roestvrij vanwege het gebruik van hoogstaande poedercoating.


Stalen trapleuningen en balustrades


Een stalen trap heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Onze trappen zijn van hoge kwaliteit: slijtvast, kleurvast Een zwarte trapleuning van staal op een strakke balustrade. Sierlijke stalen spijlen in een traphek. De stalen trapleuningen, balustrades en traphekken van Steellife zijn altijd op maat en verkrijgbaar in alle soorten en maten die u bepaalt: houvast met karakter!

trapleuning staal

De vorm van de trapleuning

Een licht gebogen stalen leuning of mooi strak en recht. Rond of vierkant. Zwaar en massief, of juist luchtig en fijntjes. Een stalen trapleuning is een design-element. Het geeft net dat beetje extra. Het maakt uw stalen trap helemaal af.

De prijs van een stalen trap
Binnen 24 uur offerte – vaak eerder

Een snelle offerte

kost u 1 minuut


Geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje achter en wij bellen of mailen u terug.

Een uitgebreide offerte

kost u 5 minuten


Laat ons alle details en wensen weten en wij sturen u binnen 24 uur een uitgewerkte prijs voor een stalen trap en/of leuning.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?