stalen muizenboomtrap

Stalen trappen

Muizenboomtrap kopen? Ontwerp uw eigen trap


Het kiezen van de juiste boomtrap kan overweldigend zijn, vooral met zoveel opties op de markt. Maar als u op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en stijlvolle muizenboomtrap, is Steellife dé plek waar u moet zijn. Laten we eens kijken waarom de muizenboomtrap van Steellife de juiste keuze is voor u.

Wat is een muizenboomtrap?

De muizenboomtrap, in de volksmond ook wel bekend als de zigzagtrap, is een meesterwerk dat de moderne esthetiek combineert met functioneel design. Dit type trap wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende zigzagvormige trapboom, vervaardigd uit hoogwaardig staal. Het is de unieke vorm die de trap zijn onderscheidende naam geeft.


Hoe ziet een muizenboomtrap eruit?

​​​​​​De muizenboomtrap van Steellife is een prachtig staaltje vakmanschap en design. Typerend voor deze trap zijn de platforms van verschillende groottes, die als traptreden dienen. Ze zijn meestal gemaakt van duurzaam hout of metaal, waarbij sommige modellen een combinatie van materialen hebben voor extra flair. De traptreden zijn vaak voorzien van zacht, antislip materiaal. De esthetiek van de trap is minimalistisch en past goed in elk interieur, van modern tot klassiek. Wat het nog specialer maakt, zijn de variaties in design die Steellife aanbiedt, met onder andere dank aan inspiratie van klanten. Zie heironder voorbeelden van muizenboomtrappen die we al geplaatst hebben.


Waarom kiezen voor de muizenboomtrap van Steellife?

​​​​​​​
Duurzaamheid: De muizenboomtrap van Steellife is vervaardigd uit de hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage. Hierdoor is de levensduur van de trap aanzienlijk langer dan bij andere materialen.

Ontwerp: Steellife staat bekend om zijn stijlvolle en innovatieve ontwerpen. De muizenboomtrap is geen uitzondering en past perfect in elk interieur, of u nu gaat voor een modern of traditioneel design.

Veiligheid: Veiligheid is essentieel als het gaat om stalen trappen. De muizenboomtrap is ontworpen met afgeronde randen en een RVS of rubber antislip zodat de trap voor iedereen veilig is.

muizenboomtrap

Hoe onderhoud u de muizentrapboom?


Het onderhouden van uw muizenboomtrap is essentieel om ervoor te zorgen dat hij er niet alleen esthetisch aantrekkelijk uitziet, maar ook veilig en functioneel blijft. Dankzij het kwalitatieve design van Steellife is dit proces verrassend eenvoudig.

Gepoedercoat metaal of roestvrij staal


De muizenboomtrap heeft een afwerking van gepoedercoat metaal. De afwerking is robuust en ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage. In binnensituaties heeft dit materiaal minimaal onderhoud nodig. Even schoonmaken met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen is meestal voldoende. Zorg er echter voor dat u geen schurende reinigingsmiddelen gebruikt, omdat deze de coating kunnen beschadigen.

muizenboomtrap staal

Speciale kleurolie


Wat betreft de houten treden: als deze zijn behandeld met een speciale kleurolie, is het belangrijk om de olieafwerking in topconditie te houden. Kleurolie dient niet alleen voor esthetische doeleinden, maar beschermt het hout ook tegen uitdroging en verkleuring. Voor een optimale levensduur en behoud van de rijke kleur is het raadzaam om onderhouds-middelen te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld voor met kleurolie behandelde oppervlakken. Deze zijn ook verkrijgbaar bij Steellife. Een jaarlijkse behandeling is vaak al voldoende om de treden in perfecte staat te houden.

Kan ik een muizenboomtrap ook buiten gebruiken?


Hoewel de muizenboomtrap van Steellife voornamelijk is ontworpen voor gebruik binnneshuis, kan hij onder bepaalde omstandigheden ook worden gebruikt. Zorg er echter voor dat de trap niet wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden om de levensduur te garanderen.

muizenboomtrap Steellife

Ontwerp uw eigen stalen trap met onze configurator


Droomt u van een stalen trap die perfect past bij uw interieur en specifieke wensen? Bij Steellife hoeft u niet langer te zoeken naar de perfecte match: u kunt hem namelijk zlef creëren! Met onze geavanceerde online configurator is het ontwerpen van uw eigen stalen trap een fluitje van een cent. Begin met het kiezen van het basismodel en voeg vervolgens persoonlijke touches toe, zoals het type hout voor de treden of speciale afwerkingen zoals geïntegreerde leuningen. Meer weten? Kom dan ook langs in onze showroom in Nunspeet.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?