Steellife trap op maat

Stalen steektrap

stalen steektrap met leuning

Er zijn veel verschillende soorten stalen trappen te koop, maar veel mensen kopen nog steeds de traditionele, stalen steektrappen. Deze rechte trap zorgt voor comfort en is in ieder huis toepasbaar. Verder is een stalen steektrap normaal gesproken voordeliger dan bijvoorbeeld een stalen wenteltrap. Meer weten over de stalen steektrappen van Steellife? Lees dan snel verder.

Wat is een stalen steektrap?


Een stalen steektrap is een rechte trap die twee verdiepingen met elkaar verbindt. Deze trap loopt, in tegenstelling tot de wenteltrap of de spiltrap, recht en bestaat uit drie of meer treden. Wanneer je met drie of meer opeenvolgende treden te maken hebt, wordt dit in de bouw een steek genoemd, vandaar de naam steektrap. Andere bekende trappen zijn de wenteltrap, draaitrap en trap met enkele kwart.

stalen trap met hout

Snelle offerte

Geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje achter en wij bellen of mailen u terug.

Stel prijs samen

Laat ons alle details weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen deur op maat, maatwerk wand of stalen trap op maat.

​​​​​​​Waarom een stalen steektrap?

De keuze voor een stalen steektrap is erg afhankelijk van de vormen en stijl van uw huis. Heeft u een rechthoekig trappengat? Dan zal u mogelijk sneller voor een stalen steektrap kiezen, dan bijvoorbeeld voor een stalen wenteltrap of voor de trap met een enkele kwart. De keuze van een trap is erg afhankelijk van de voorkeur van de klant en de ruimte die beschikbaar is in een woning.
Benieuwd naar de prijs?

stalen trapleuning

Bij Steellife worden alle trappen op maat gemaakt en kan er worden gekozen uit verschillende soorten trappen, leuningen en balustrades. Heeft uw huis een industriële look & feel? Dan kan een blauwstaal trap wellicht een waardevolle toevoeging zijn aan uw interieur? Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten trappen, waaronder ook de stalen steektrap. Doordat bij Steellife alles maatwerk is, is er echt ontzettend veel mogelijk wat betreft uw stalen trap. U kunt de stalen trappen helemaal customizen zoals u dat wilt.

Voordelen stalen steektrap

Een stalen steektrap is relatief goedkoop vergeleken met andere soorten trappen. Verder kan een stalen steektrap in relatief korte tijd geplaatst worden. Hierdoor kunt u al zeer snel gebruikmaken van uw nieuwe trap. Verder kunt u een stalen steektrap makkelijk plaatsen in kleinere ruimtes. Tot slot kunt u de kleur van uw stalen steektrap helemaal zelf bepalen; bij Steellife kunt u kiezen uit iedere RAL-kleur.

Stalen steektrap aanschaffen

Wilt u een stalen steektrap aanschaffen? Dan staan onze Steellife adviseurs voor u klaar met het laatste advies. Zij kijken graag welke stalen trap het meest geschikt is in uw situatie. Meer weten over de stalen trappen van Steellife? Neem dan direct contact op via de contactpagina, of kom gezellig langs in onze showroom in Nunspeet.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?