Zo werkt het bij Steellife

Een stalen deur of trap in 6 heldere stappen


De werkwijze van Steellife is efficiënt waardoor het zeer aantrekkelijk is om hier uw stalen sfeerelementen voor uw interieur of exterieur te laten realiseren. Hoe dat gaat? Onze werkwijze bestaat uit 6 heldere stappen. Lees hieronder hoe het uitkiezen en plaatsen van een stalen deur of trap in zijn werk gaat.

Stap 1

Vrijblijvende
offerte

Bent u op zoek naar stalen deuren, ramen of een trap? En wilt u weten wat dat kost? Dat is heel gemakkelijk. Geef uw wens met de globale maten aan ons door en ontvang een gerichte prijsindicatie. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Stap 2

Afspraak in
onze showroom

Spreekt de prijs u aan en wilt u meer zien en weten? Van harte welkom om onze stalen deuren, trappen en trapleuningen in onze showroom in Nunspeet te komen bekijken. Bespreek meteen uw wensen en ontdek de veelzijdige mogelijkheden.

Stap 3

Inmeten
bij u thuis

We komen graag bij u langs om de exacte maten van uw stalen deur, raam of trap in te meten. We bepalen ter plekke wat handig en nodig is. Doet u het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Vraag naar ons inmeetformulier.

Stap 4

Duidelijkheid:
de offerte

U ontvangt van ons een definitieve offerte en een tekening van uw stalen deur, raam of trap ter goedkeuring. Alles staat netjes zwart op wit. Na uw akkoord gaan we starten met de productie en uitvoering. Alles volgens afspraak.

Stap 5
Productie in
eigen werkplaats

Met de grootste zorg maken we uw stalen deur, raam of trap op maat. Zwart gepoedercoat of in een andere kleur. Met glas, hout, leer of nog andere materialen. Vakmanschap van Steellife, tot in de kleinste details.

Stap 6
Montage
bij u op locatie

Onze voorzichtige en nette monteurs zorgen voor de perfecte plaatsing. We geven uw interieur precies die uitstraling die u voor ogen had. En we gaan voor 100% klanttevredenheid. Steellife: uw stijl met staal.

steellife stalen trappen
stalen deuren steellife

De prijs van een stalen deur, wand of trap
Binnen 24 uur offerte – vaak eerder

Een snelle offerte

kost u 1 minuut


Geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje voor ons achter en wij bellen of mailen u terug.

Een uitgebreide offerte

kost u 5 minuten


Laat ons alle details en wensen weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen deur, wand of trap.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?