Steellife

Kennisbank

stalen deuren brons

Stalen deur brons


De stalen bronzen deuren zijn in opmars, maar hoe komt dat eigenlijk? Veel mensen vinden stalen deuren fraai. Een bronzen kleur maakt de deur extra aantrekkelijk. Ben jij op zoek naar nieuwe stalen deuren voor jouw woning? Dan ben je bij Steellife aan het juiste adres. In dit kennisbank artikel lees je meer over de bronzen stalen deur.

Stalen scharnierdeur in een houten kozijn

Stalen deur in een houten kozijn


Wilt u een nieuwe stalen deur met glas kopen maar heeft u een bestaand houten kozijn in de opening? Dan heeft u de mogelijkheid om uw stalen deur in een bestaand houten kozijn te plaatsen. Wij plaatsen namelijk een stalen kozijn in uw houten kozijn. In dit kennisbank artikel leest u meer over stalen deuren in een houten kozijn.

stalen schuifdeur voor binnen

Stalen schuifdeur voor binnen


Kiest u voor een stalen schuifdeur voor binnen? Dan heeft u veel mogelijkheden. Bij Steellife maken wij de stalen deuren op maat en heeft u zelf alles in eigen hand. Voor welke vlakverdeling kiest u? Liever een symmetrische verdeling met meerdere vlakken, of gaat u voor een bepaald patroon? Voor een stalen schuifdeur op maat bent u bij Steellife aan het juiste adres.

stalen schuifdeuren voor buiten

Stalen schuifdeuren voor buiten


Links of rechts draaiende deuren die scharnieren aan één kant worden in de meeste huizen standaard toegepast. Een stalen deur met glas van SteelLife is echter verre van standaard. Ranke stalen profielen met veel glas. Hoogwaardig afgewerkt, sterk en precies op maat gemaakt en geplaatst. Praktisch en mooi.

stalen deuren met donker glas

Stalen deuren met donker glas


Wilt u een stalen deur die u extra privacy biedt? Kies dan voor stalen deuren met donker/getint glas. Deze glassoorten bieden u privacy wat u wenst. Naast dat het getinte glas een zeer chique uitstraling heeft is het ook een waardevolle toevoeging aan uw woning. Bij Steellife zijn er rondom het glas verschillende mogelijkheden. Zo hebben zij naast getint glas ook glassoorten zoals matglas waarbij het licht verstrooid wordt.

productie stalen deuren

Productie stalen deuren


Bij Steellife worden onze stalen deuren in onze eigen werkplaats gemaakt. Dit betekent dat u bij Steellife een exclusieve stalen deur krijgt. Het is belangrijk dat uw bestaande kozijn verwijderd is wanneer wij komen inmeten. Op die manier kunnen onze monteurs de deur goed inmeten en monteren. Onze experts nemen alles uit handen, zodat u volledig ontzorgd bent.

Geschiedenis stalen deuren

De geschiedenis van de stalen deuren


Stalen deuren nemen langzaam de plaats in van houten deuren, die al bestaan sinds de oudheid. Er zijn hier verschillende redenen voor, maar over het algemeen zijn de stalen deuren beter bestand tegen brand. Vooral in de middeleeuwen werd de vraag hiernaar groter, omdat diverse grote gebouwen werden verwoest.

steel doors black

Waarom een stalen deur?


Bij het kiezen van nieuwe deuren voor in huis, heeft u keuze uit veel verschillende soorten materialen, zoals hout, MDF en staal. Dat laatste is waar wij ons bij Steellife op richten. Steellife is de expert op het gebied van stalen deuren. Onze vakmensen maken deze speciaal op maat, zodat u beschikt over een exclusieve stalen deur.

Stalen scheidingswand woonkamer


Een stalen scheidingswand voor in de woonkamer kopen? Dan bent u bij Steellife aan het juiste adres. Steellife verkoopt stalen deuren, waaronder de stalen taatsdeuren, schuifdeuren en buitendeuren. Maar ook de stalen wanden en ramen. Deze komen goed van pas in ruimtes waar men licht door wilt laten schemeren en waarbij openslaande deuren te veel ruimte in beslag nemen.

Stalen buitendeuren

Stalen voordeuren


​​​​​​​Bent u op zoek naar een voordeur die goed isoleert en daarnaast ook nog eens heel erg fraai is? Dan bieden de stalen voordeuren van Steellife mogelijk een oplossing. Deze deuren isoleren uitstekend en worden door veel mensen geprezen vanwege de uitstraling en het karakter. Lees snel meer over de stalen voordeuren van Steellife, de voordelen en de prijs.

Stalen trapleuning

Zwarte stalen trapleuning


Bent u op zoek naar een nieuwe trapleuning? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een houten - of een stalen trapleuning, maar ook voor verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Bij Steellife maken wij exclusieve stalen trappen en trapleuningen op maat. Vooral de zwarte stalen trapleuning is momenteel erg populair.

stalen deur met mat glas

Stalen deur met mat glas


De stalen deuren van Steellife worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor zijn de opties en mogelijkheden heel uitgebreid. Voor ieder wat wils! Zo heeft u allereerst de keuze uit verschillende type deuren. Denk aan taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, vouwwanden en vaste wanden.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?