Kwaliteit voor alles

Stalen deuren en trappen
met 10 jaar garantie

Een stalen deur is een tijdloos mooi en goed product. We geven dan ook 10 jaar garantie op onze stalen deuren (het glas uitgezonderd) en 5 jaar garantie op taatsscharnieren. En daarnaast garanderen we u plezier van uw schitterende kwaliteitsproduct.

Steellife: het betere maatwerk door vakmensen

Kiest u voor montage door Steellife? Verstandig! Wij maken uitsluitend gebruik van eigen mensen om de kwaliteit te kunnen garanderen. U hoeft zelf niets te doen: uw stalen deur wordt vakkundig en netjes door ons geplaatst met zo min mogelijk overlast. En uiteraard zo snel mogelijk zodat u gauw gebruik kunt maken van de stalen deuren en wanden.

De prijs van een stalen deur, wand of trap

Natuurlijk is bij de keuze van passende stalen deuren prijs een belangrijk criterium. Nu zijn wij niet de goedkoopste leverancier voor stalen deuren op maat. Daar staat tegenover dat onze metalen deuren hun prijs dubbel en dwars waard zijn. Wij geven met een gerust hart 10 jaar garantie. Steellife stalen deuren op maat gaan langer dan een mensenleven mee.

Een stalen deur of trap in 6 heldere stappen

De werkwijze van Steellife is efficiënt waardoor het zeer aantrekkelijk is om hier uw stalen sfeerelementen voor uw interieur of exterieur te laten realiseren. Hoe dat gaat? Onze werkwijze bestaat uit 6 heldere stappen. Lees op deze pagina meer over onze werkwijze en hoe het uitkiezen en plaatsen van een stalen deur, wand of trap in zijn werk gaat.

Het onderhoud van uw stalen deur, wand of trap

We krijgen weleens vragen over het schoonmaken en onderhouden van onze maatwerkproducten. Stalen deuren en trappen zijn onderhoudsarm. De poedercoating verkleurt niet en u maakt het stalen oppervlak gemakkelijk schoon. Een beetje water - eventueel met wat Glassex - is al voldoende. Grondig soppen met schoonmaakmiddelen mag ook natuurlijk.

maatwerk door vakmensen

Wij maken uitsluitend gebruik van eigen mensen om kwaliteit te kunnen garanderen


Duurzame poedercoating in elke kleurAl onze stalen binnendeuren en wanden zijn voorzien van duurzame poedercoating. Allereerst zorgen we ervoor dat het staal helemaal glad en schoon is. Dan spuiten we er een poederlak over met een zeer fijne structuur. Dit zorgt voor een matte look. Gewilde kleuren zijn zwart (in allerlei kleurschakeringen) of antraciet, maar ook wit, crème of donkerblauw wordt veel gebruikt. Welke kleur u ook wenst, alle RAL-kleuren zijn leverbaar. De poederlak is puur (zonder chemische middelen voor een betere hechting), keihard, UV-bestendig (en dus kleurvast) en heeft tal van voordelen boven vloeibare verf. De poedercoating beschermt tegen roest en beschadigingen. Wilt u het staal later toch een ander kleurtje geven? Ook dat is mogelijk. De poedercoating is overschilderbaar.

De prijs van een stalen
deur, wand of trap

binnen 24 uur offerte – vaak eerder

Een snelle offerte

kost u 1 minuut

Geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje achter en wij bellen of mailen u terug.

Een uitgebreide offerte

kost u 5 minuten

Laat ons alle details en wensen weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen deur, wand of trap.