Steellife, opgeleverd project

Stalen deuren en trap met leuning in Muiden

stalen deur viervaks

Hier ziet u een opgeleverd project waarbij wij in de afgelopen periode de woning hebben mogen voorzien van twee stalen taatsdeuren en een stalen trap. Allereerst zijn de deuren zijn in exact dezelfde stijl gekozen, vier vakken verwerkt in het glas en een buisgreep. Ook zijn de deuren gecoat in een zwarte kleur RAL-9005 met een fijnstructuur. Door de fijnstructuur heeft de coating een matte look.

Daarnaast is de woning ook voorzien van een prachtige stalen trap met houten treden. Hout en staal is een prachtige combinatie die tijdloos is en jarenlang meegaat. De trap is verder voorzien van onze stalen leuningen op maat. Doordat alle stalen producten in dezelfde kleur gecoat zijn is het totaal plaatje een prachtig geheel. Kijk hieronder voor meer inspiratie!

taatsdeur Steellife


vakverdeling taatsdeur


stalen trap en taatsdeur


Optie 1

Snelle offerte


Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje achter en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Optie 2.. ..meestgekozen..

Prijs samenstellen


Laat ons via de configurator alle details weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen deur, wand of trap op maat.

stalen trap met houten treden


stalen trapleuning


stalen trap met balustrade
houten treden
stalen trap Steellife


Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?