steellife, opgeleverd project nunspeet

Bronzen taatsdeuren en leuningen

stalen deur bronze

In deze woning in Nunspeet hebben wij bronzen taatsdeuren & leuningen mogen plaatsen. De stalen taatsdeuren zijn gecoat in een bronzen kleur, wat perfect aansluit op de interieurstijl van de klant. Verder zijn de stalen deuren voorzien van een prachtige vakverdeling. Dit is een exclusieve vakverdeling door een vak in het midden van de deur. Het heeft een chique uitstraling waardoor de deuren een echte eyecatcher zijn in het interieur.

Wij hebben de bronzen stalen deuren en leuningen op maat gemaakt, waardoor het naadloos aansluit op de wensen van de klant. Hierdoor is het een prachtig opgeleverd project en laten wij u hier graag meer over zien. Hieronder dan nog wat extra beelden van de woning in Nunspeet! Meer weten over stalen deuren? Kijk dan eens in onze kennisbank.

stalen trapleuning


detail stalen trapleuning


trapleuning staal


bronzen taatsdeur van staal

Optie 1

Snelle offerte


Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Laat hier een berichtje achter en wij bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Optie 2.. ..meestgekozen..

Prijs samenstellen


Laat ons via de configurator alle details weten en wij sturen u binnen 24 uur een compleet uitgewerkte prijs voor een stalen deur, wand of trap op maat.

maatwerk taatsdeur
stalen deur op maat


Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?