Steellife trap op maat

Blauwstaal trap

blauwstaal trap

Wilt u een stalen trap kopen bij Steellife? Dan zijn er diverse soorten staal waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor blaustaal. Dit is robuuster dan de meeste andere soorten staal. Verder is blauwstaal erg fraai en creëer je er een frisse, industriële look mee.

Wat is een blauwstaal trap?


Blauwstaal is een staal dat ontstaat na het toevoegen van olie aan warmgewalst staal. Blauwstaal trappen zijn robuuste, op maat gemaakte trappen die erg goed passen bij huizen met een industriële look & feel. Ook kom je blauwstaal trappen tegen in moderne kantoorpanden of congrescentra. Blauwstaal trappen zijn robuust en fraai, en worden door zowel particulieren als bedrijven aangeschaft.

trap blauwstaal


Blauwstaal combineren

Blauwstaal is nog vrij nieuw. Daarom zien we nog niet heel veel huizen met blauwstaal trappen. Toch neemt het aantal mensen met een blauwstaal trap toe, mede doordat je blauwstaal heel mooi kunt combineren met andere materialen. Je kunt ervoor kiezen om een volledige trap van blauwstaal te maken, of om alleen de traptreden te bedekken met blauwstaal. Wilt u meer weten over blauwstaal trappen? Laat u dan adviseren door een van de Steellife experts. Zij weten preciese welke stalen trap het meest geschikt is in uw situatie.


Steellife trap op maat

In elke gewenste vorm.Waarom een blauwstaal trap kopen?


Er kunnen allerlei verschillende redenen zijn voor het kopen van een blauwstaal trap. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u met de blauwstaal trap een industriële look wilt creëren in uw huis. Daarnaast hoort u het met een blauwstaal trap nauwelijks als er iemand de trap op komt. Heeft u kinderen in huis? Dan kunt u met een blauwstaal trap eenvoudig de geluidsoverlast beperken.


Wilt u uw blauwstaal trap helemaal afmaken? Dan kunt u er ook voor kiezen om een blauwstaal trapleuning aan te schaffen. Bij Steellife wordt alles op maat gemaakt. Daardoor is er ontzettend veel mogelijk op het gebied van stalen trappen en stalen deuren.Blauwstaal trap aanschaffen


Bent u ook onder de indruk van de blauwstaal trappen? Dan kjiken wij graag of we iets voor u kunnen betekenen. Wij zullen altijd eerst met een voorstel komen, voordat we aan de slag gaan. Pas als beide partijen akkoord zijn, gaan we aan de slag met het ontwerpen en plaatsen van uw blauwstaal trap. Bezoek ook eens onze showroom in Nunspeet om u te laten informeren over onze stalen trappen en deuren


Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?