Steellife trap op maat

Stalen spiltrap

Exclusief by Steellife

Stalen spiltrap op maat

Een stalen spiltrap is ruimtebesparend en past nagenoeg bij ieder interieur. De vraag naar stalen spiltrappen is daarom groot. De stalen spiltrappen, die door sommigen ook wenteltrappen genoemd worden, zijn er in erg veel soorten en maten te krijgen. Bent u geïnteresseerd in een stalen spiltrap? Dan kijkt Steellife graag met u mee naar een geschikte trap voor uw situatie.


Stalen spiltrap

Wat is een stalen spiltrap?


Een stalen spiltrap is een trap die om de as heen draait en waarvan de treden vastzitten. Veel mensen noemen het ook wel een Engelse trap of een wenteltrap. Deze drie soorten trappen lijken veel op elkaar, alleen ze zijn niet hetzelfde. Bij een wenteltrap worden treden bijvoorbeeld niet bevestigd aan een spil, zoals bij de stalen spiltrap wel het geval is.

Stalen spiltrap aanschafffen?


Een stalen spiltrap neemt over het algemeen weinig ruimte in beslag in uw woonkamer of hal en wordt daarom gezien als een ideale trap en blikvanger. Wilt u weten of een spiltrap geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u alles adviseren over onze stalen trappen.

Kosten stalen spiltrap


De kosten van een stalen spiltrap zijn heel afhankelijk van de grootte en de stijl van de trap. De wensen van de klanten kunnen erg divers zijn en bij Steellife maken we alles op maat. Het beste kunt u vrijblijvend een offerte opvragen, dan zorgen wij voor een goede prijsindicatie.

Stalen spiltrap voor buiten

Stalen spiltrappen bestaan niet allen voor binnen; je kunt stalen spiltrappen ook aanschaffen voor buiten. Staal is erg duurzaam. De stalen spiltrappen van Steellife kunnen wat dat betreft tegen een stootje. Schaf jij een stalen spiltrap voor buiten aan? Dan weet je dat je voorlopig goed zit.

Stalen spiltrap kopen


Wilt u ook een stalen spiltrap voor binnen of buiten kopen? Dan kijken wij graag of we iets voor u kunnen betekenen. Wij zullen altijd eerst met een voorstel komen, voordat we aan de slag gaan. Wilt u direct advies? Neem dan contact op via de contactpagina. We staan u dan zo snel mogelijk te woord.

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?