Steellife trap op maat

Stalen wenteltrap

Exclusief bij Steellife

Stalen wenteltrap op maat

Veel mensen willen tegenwoordig een stalen wenteltrap plaatsen, maar weten niet goed wat hierbij komt kijken. Een stalen wenteltrap loopt niet recht en dat betekent dat alles goed opgemeten moet worden, voordat er een stalen wenteltrap geplaatst kan worden. Wilt u meer weten over de metalen wenteltrappen van Steellife, de prijs en het plaatsen ervan? Lees dan snel verder!


stalen wenteltrap

Wat is een stalen wenteltrap?


Een stalen wenteltrap, die ook wel bekend staat als de draaitrap, is een trap die niet in een rechte lijn naar boven loopt. Deze trap heeft minimaal een halve circkel en loopt als een spiraal naar boven toe. Verder heeft een stalen wenteltrap een open ruimte bij het midden van de trap en loopt de trap om een centrale as heen. Hierdoor kunnen er veel draaicirkels in zitten. Veel mensen vinden een stalen wenteltrap fraai, omdat deze niet recht naar boven loopt.AFmetingen


De experts van Steellife hebben ondertussen al vele ruimtes opgemeten voor het plaatsen van een stalen wenteltrap. De afmetingen van een ruimte zijn erg belangrijk, omdat er speciale vereisten zijn voor het plaatsen van een stalen wenteltrap. Er zijn onder andere minimale afmetingen voor de stapgrootte en de breedte van de treden. Verder is het belangrijk dat het trappengat groot genoeg is voor het plaatsen van de stalen wenteltrap. Twijfelt u om een stalen wenteltrap van Steellife aan te schaffen? Laat u dan adviseren door de experts van Steellife. Zij weten precies wat er komt kijken bij het plaatsen van een stalen wenteltrap.


Voordelen stalen wenteltrap


Stalen wenteltrappen hebben veel voordelen. Een van de voordelen is dat je deze trappen makkelijk kunt afnemen en dat een stalen wenteltrap geluidsoverlast beperkt; je hoort het nauwelijks als iemand de trap op loopt. Verder wordt er bij Steellife gebruikgemaakt van hoogwaardig staal, waardoor de stalen trappen erg lang mee gaan. Dit maakt een stalen wenteltrap van Steellife ook nog eens duurzaam, een goede investering voor een lang termijn dus.


stalen wenteltrap kosten


Het is lastig op een prijsindicatie te geven van een stalen wenteltrap omdat elke situatie anders is. Wel kunnen we stellen dat een stalen wenteltrap over het algemeen duurder is dan een houten- of een stalen steektrap. Dit heeft te maken met de vorm en het materiaal van de trap. Ondanks dat een stalen wenteltrap over het algemeen duurder is, krijgt u er wel een zeer sierlijke trap voor terug, speciaal op maat gemaakt door de experts van Steellife.

stalen wenteltrap aanschaffen


Bent u ook onder de indruk van de stalen wenteltrap, bijvoorbeeld doordat familie, vrienden of kennissen een stalen wenteltrap hebben? Dan kijken wij van Steellife graag of we iets voor u kunnen betekenen. Wij zullen altijd eerst met een voorstel komen, voordat we aan de slag gaan. Pas als beide partijen akkoord zijn, gaan we aan de slag met het ontwerpen en plaatsen van uw stalen wenteltrap. Meer weten? Neem dan contact op via de contactpagina, of kom langs in onze showroom in Nunspeet​​​​​​​

Plan uw showroombezoek Stel uw vraag Stel uw vraag Magazine aanvragen Magazine aanvragen
Meer informatie?